Προσφορά

Fast Slimming Protocol

Επαγγελματική θεραπεία - Bodyshock

Η βάση της θεραπείας στο ινστιτούτο είναι ο συνδυασμός των επαγγελματικών προϊόντων που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις των δραστικών συστατικών και των 6 τεχνικών μασαζ που αναπτύχθηκαν αποκλειστικά από την mesoestetic για την ενίσχυση της διείσδυσης των δραστικών αυτών συστατικών και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας.

Χέρια

Παρουσιάζουν απώλεια σφριγυλότητας, κυρίως ορατή στην περιοχή των τρικεφάλων, προκαλώντας έτσι, ορατή χαλάρωση των ιστών

Στήθος

Χάνει τον τόνο και την ελαστικότητα λόγω ορμονικών αλλαγών, όπως ο θηλασμός ή το πέρασμα του χρόνου με αποτέλεσμα την απώλεια της σφριγυλότητας

Κοιλιά & Πλευρά

Παρουσιάζεται απώλεια σφριγυλότητας των ιστών και εμφανίζεται συσσώρευση τοπικού πάχους σε περιοχές τόσο εμπρός όσο και πλευρικά

Γλουτοί

Εμφανίζουν απώλεια σφριγυλότητας και σημάδια χαλάρωσης

Πόδια

Έχουν την τάση να κατακρατούν υγρά και λιπαρά οζίδια, δημιουργώντας έτσι κυτταρίτιδα

Image

Θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας 

με την χρήση κρουστικών-ακουστικών κυμάτων

Η θεραπεία με την μέθοδο AWT® με το μηχάνημα D-ACTOR® 100 »ultra« χρησιμοποιεί μία radial κεφαλή για να εισάγει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας στο σώμα του ασθενή με τη μορφή ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας για την θεραπεία κυτταρίτιδας επιπέδου Ι έως ΙΙΙ .

Back in Shape with COOL 4D

Image

Το τέλειο σώμα

Μη επεμβατική Κρυογλυπτική με νέες κεφαλές σφαιρικής ψύξης, που εξασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Τρεις Φάσεις Θεραπείας

  1. Αναρρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών  θεραπείας
  2. Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλοντας ιστός
  3. Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής τους διαδικασίας (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών)    

5 συνεδρίες Laser Alexandrite μόνο με 150€

Δέρμα απαλό & χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες,διαρκείς,πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον ΟΧΙ.

Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα γρήγορα,εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματος σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του 'πινέλου' (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

dare-to-be-bare-and-beautiful.1.jpg