Προσφορά

ΣΥΣΦΙΞΗ - ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ 4 ΒΗΜΑΤΑ

active-adult-asian-1033374.-22.jpg

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ 190€

Η μέθοδος κρυολιπόλυσης με το CryoCool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργείου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

Η μέθοδος εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα, πλάτη και ψωμάκια.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δω αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Απαιτούνται 1 - 4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, ανά 30 – 45 μέρες και η κάθε συνεδρία διαρκεί 45 – 60 λεπτά.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης συνδυάζεται ιδανικά με τη θεραπεία των ακουστικών κυμάτων για την επίτευξη γρηγορότερου και μεγαλύτερου αποτελέσματος.

Η θεραπεία με την μέθοδο AWT® με το μηχάνημα D-ACTOR® 100 »ultra« χρησιμοποιεί μία radial κεφαλή για να εισάγει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας στο σώμα του ασθενή με τη μορφή ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας για την θεραπεία κυτταρίτιδας επιπέδου Ι έως ΙΙΙ .

Ενδείξεις

  • Θεραπεία για την αντιμετώπιση κυταρρίτιδας (επίπεδο I – III)
  • Σύσφιξη μυών και συνδετικών ιστών
  • Εξάλειψη της λεμφικής συμφόρησης
  • Μείωση της περιφέρειας / «slimming»

5 συνεδρίες Laser Alexandrite μόνο με 150€

Δέρμα απαλό & χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες,διαρκείς,πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον ΟΧΙ.

Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα γρήγορα,εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματος σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του 'πινέλου' (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

dare-to-be-bare-and-beautiful.1.jpg

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΣΕ 8 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

prosfora-ianouariou.jpg

4 LPG Integral & 4 Vacufit

Επωφεληθείτε από τις 2 καινοτόμες θεραπείες και απαλλαχθείτε από τα περιττά κιλά και τις κατακρατήσεις των εορτών. Η λιπογλυπτική του LPG σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση της λεμφικής ροής μέσω του Vacufit θα σας χαρίσουν θεαματικά αποτέλεσματα σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς χρόνο αποκάταστασης.

Ωφέλη

  • μείωση τοπικού λίπους
  • μείωση κυτταρίτιδας
  • σύσφιξη
  • λεμφική παροχέτευση
  • απαλλαγή από κουρασμένα και πρησμένα πόδια

☎️ 210-5028875 / 5053439

 

 

ΣΦΡΙΓΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

gallery-spa-336x280.jpg

Ο συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων και Vita C θα επαναφέρει τη χαμένη σφριγυλότητα, ενώ το θαμπό και άτονο δέρμα θα αντικατασταθεί από ένα υγιές και λαμπερό μέσα σε 4 εξατομικευμένα πρωτόκολλα.

Πιο αναλυτικά:

Η ήπια και στοχευμένη θερμική δράση των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει τους ινοβλάστες, ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης. Έτσι το δέρμα τονώνεται και συσφίγγει, το μέγεθος των πόρων μειώνεται όπως και το βάθος των ρυτίδων.

Η θεραπεία Vita C έχει αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ παράλληλα μειώνει τα σημάδια φωτογήρανσης και απαλύνει τις πανάδες. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη συνεδρία και η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη λάμψη.