Προσφορά

Summer Body με 180€

Image

Το δικό σας πρόγραμμα Lipomassage με το LPG Integral

Μέτα από μία εξατομικευμένη αξιολόγηση του σώματος σας και μία διεξοδική συζήτηση μαζί σας, διαμορφώνεται ένα πρόγραμμα LPG endermologie ακριβώς πάνω στις ανάγκες σας. Η μέθοδος lipomassage της LPG που είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αδυνατίσματος, επανα-ενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.

 Αποτελέσματα / Πότε γίνονται ορατά;

 • Λείανση κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Αδυνάτισμα / Μείωση τοπικού πάχους
 • Σμίλευση της σιλουέτας

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την 3η κιόλας συνεδρία.

Πόνος;

Η τεχνική lipomassage με το LPG Integral είναι 100% φυσική και δεν πονάει καθόλου, αντιθέτως απολαμβάνετε τη διαδικασία ενώ παράλληλα επαναδραστηριοποιείται η απελευθέρωση του λίπους και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μετά το πέρας της συνεδρίας σας, επιστρέφετε κανονικά στις δραστηριότητες σας !

Summer Sales 20% OFF

Image

ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 200€

adobestock_199412820.3.jpg

Η προσφορά Απριλίου περιλαμβάνει:
1 θεραπεία κρυλιπόλυσης COOL 4D που θα σου εξασφαλίσει μόνιμο αποτέλεσμα μείωσης πόντων χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Η νέα γενιά κρυογλυπτικής διαθέτει 2 μεγάλες κεφαλές σφαιρικής ψύξης και σου εγγυάται καλύτερο αποτέλεσμα έως και 45% (μείωσης τοπικού πάχους) ανά περιοχή εφαρμογής. Κάνε τη δική σου μόνο με 200€ γιαυτό το μήνα. Το COOL 4D είναι μονοθεραπεία και αποτελεί την πιο ανώδυνη μέθοδο λιποκαταστροφής. 

Τρεις Φάσεις Θεραπείας

 1. Αναρρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών  θεραπείας
 2. Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλοντας ιστός
 3. Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής τους διαδικασίας (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών)        

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ 190€

Η μέθοδος κρυολιπόλυσης με το CryoCool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργείου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

Η μέθοδος εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα, πλάτη και ψωμάκια.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δω αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Απαιτούνται 1 - 4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, ανά 30 – 45 μέρες και η κάθε συνεδρία διαρκεί 45 – 60 λεπτά.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης συνδυάζεται ιδανικά με τη θεραπεία των ακουστικών κυμάτων για την επίτευξη γρηγορότερου και μεγαλύτερου αποτελέσματος.

Η θεραπεία με την μέθοδο AWT® με το μηχάνημα D-ACTOR® 100 »ultra« χρησιμοποιεί μία radial κεφαλή για να εισάγει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας στο σώμα του ασθενή με τη μορφή ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας για την θεραπεία κυτταρίτιδας επιπέδου Ι έως ΙΙΙ .

Ενδείξεις

 • Θεραπεία για την αντιμετώπιση κυταρρίτιδας (επίπεδο I – III)
 • Σύσφιξη μυών και συνδετικών ιστών
 • Εξάλειψη της λεμφικής συμφόρησης
 • Μείωση της περιφέρειας / «slimming»

5 συνεδρίες Laser Alexandrite μόνο με 150€

Δέρμα απαλό & χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες,διαρκείς,πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον ΟΧΙ.

Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα γρήγορα,εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματος σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του 'πινέλου' (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

dare-to-be-bare-and-beautiful.1.jpg